Vapaaehtoistyö: Resepti paljon paremmalle terveydelle ja hyvinvoinnille

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore3

Tutkimukset osoittavat jatkuvasti, että vapaaehtoistyö edistää paljon parempaa terveyttä ja hyvinvointia sekä pidempää elämää. Vapaaehtoistyö edistää hyvinvointia ja sillä on suojaava vaikutus mieliala-ongelmien edistämiseen. Vapaaehtoistyön on jopa osoitettu pidentävän elämää. Aikaisemmin tänä vuonna Lehden Health and Wellness Psychology -lehdessä julkaistu tutkimus ilmoitti pidemmän elämän keskuudessa. Tämä tutkimus nousi yli 10 000 korkean laitoksen tutkinnon suorittaneeseen vuoden 1957 valmistumisestaan ​​vuoteen 2008 saakka. Vuonna 2008 2 prosenttia viimeisen 10 vuoden aikana vapaaehtoistyönä olleita oli kuollut, kun taas 4 prosenttiin ei-vapaaehtoisista. Vapaaehtoisten lisäksi kuoleman vaara oli alhaisin näille vapaaehtoistyöille säännöllisesti verrattuna satunnaisiin vapaaehtoisiin. Kaiken kaikkiaan vuoden 2008 elämisen mahdollisuudet paransivat jokaista tuntia vapaaehtoisena kuukaudessa.

Vapaaehtoistyö ei ole vain nuorille ja jo erittäin terveille henkilöille. Arizonan äskettäisessä tutkimuksessa määritelty yliopisto, joka on julkaistu maailmanlaajuisessa Journal of Aging -lehdessä, sekä ihmisen kehityksessä varmistivat, että nuoremmat ja vanhemmat aikuiset saavat samanlaisia ​​terveys- ja hyvinvointihyötyjä vapaaehtoistyöstä. Lisäksi edut olivat vielä korkeammat ihmisillä, joilla itse oli kroonisia sairauksia, mikä viittaa siihen, että kroonisten sairauksien saamisen ei pitäisi välttämättä välttää sinua vapaaehtoistyöstä.

Jos pidät lemmikkieläimistä, on olemassa hyviä tarjouksia erinomaisista menetelmistä integroidaksesi eläimistäsi ja saada terveys- ja hyvinvointiohyötyjä vapaaehtoiseksi:

Ota yhteyttä alueelliseen eläinsuojeluun vapaaehtoistyömahdollisuuksista. Saatat päätyä koirankävelijäksi tai kissan Petteriksi ilahduttaaksesi kustannuksia, kun yksinäiset eläimet edelleen etsivät pysyvästi koteja.

Tutki eläinhoitohoitoa, jossa hyvin koulutetut eläimet näkevät ihmisten leviämisen ja mukavuuden vaatimukset. Tutkimukset osoittavat jatkuvasti huomattavia terveys- ja hyvinvointietuja niille, jotka saavat lemmikkieläinhoitoa, ja ilahdutat erityisestä siteestä, jonka luot lemmikkisi kanssa jakamasta tässä työssä. American Kennel Club tarjoaa jopa uuden terapiakoiranimikkeen. Aloittamalla Therapy -koirantyöt, katso American Kennel Clubin koiran Great Resident -sivusto sekä www.fitsfido.com.

Tartu hihnaan ja viittaa hyväntekeväisyyskävelyyn. Upeat organisaatioiden tarjoukset käyttävät kävelyretkiä varainkeräyksenä. Myöhemmin tässä kuussa terrierini ilahduttavat toukokuun viikonloppuna kävelemällä hyvien ystäviensä kanssa erinomaisessa askeleen kävelyssä hyödyntämään kystistä fibroosin säätiötä.

Lisää koirasi johonkin, josta olet intohimoinen. Koirani sekä palvelun sekä armeijassa palvelevien naisten sekä Guy: n sekä naisten uhraukset ovat syvästi liikuttaneet minua. Yksi menetelmistä, joita ilmoitamme sinulle kiitos, on työmme Doggie -lahjoitusjoukon kanssa – Motley -koiraryhmä, joka hyödyntää heidän leikkaustaan ​​auttaakseen lahjoituksia avustaakseen huoltokoirien koulutusta vammaisille ammattilaisille Pawzin kanssa loukkaantuneeksi Ammattilaisten ohjelma.

Kuinka eläimet ovat auttaneet sinua terveellisemmin vapaaehtoistyössä? Haluaisin kuulla vapaaehtoistyön seikkailuistasi.

Lemmikkieläinten terveys- ja hyvinvointi -edut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Katsaus: Maxi/Guard Oral Cleansing Gel
Next post Gone Fishin ‘