Puuttuvat palomiehet lemmikkikoira löysi riskitöntä

kadonneita palomiehiä lemmikkieläinkoira, joka löydettiin turvallisesta

Viimeksi päivitetty 4. heinäkuuta 2014 pentuvuodot jätä kommentti
Duke, kadonneen Kalifornian palomiehen Michael Herdmanin kuuluva lemmikkikoira löydettiin tänään; Hän on kuitenkin uupunut, mutta näyttää olevan hyvässä kunnossa. Sen jälkeen kun hänet löydettiin Arcadia Firefighter’s Assn. Julkaisi kuvan Fight It Out -sarjalla “He löysivät Duke !!! Fantastisia uutisia !!! nyt Mikelle !!! ”

x

Jos ei ole mitään merkkejä puuttuvasta palomiehestä tänään selaa ponnisteluja. Joukkueet minimoidaan 15: een 90: een, jotka olivat tänä aamuna ulkona. Herdman nähtiin viimeksi 13. kesäkuuta, hän katosi reppuaan Los Padresin kansallismetsässä Fillmoresta pohjoiseen.

Herdman leiriytyi kaverin kanssa, kun taistelu se lähti. Herdman juoksi metsään paljain jaloin taistelun jälkeen, samoin kuin sen jälkeen ei ole nähty. Fight It Out oli tunnistettu useita kertoja viime viikolla, joukkueet toivoivat, että hän voisi johtaa heidät Herdmaniin. Taistelu se kiinni aiemmin tänään polun alussa – 12 mailin päässä siitä, missä hänet viimeksi nähtiin vain muutama päivä sitten.

Los Padresin kansallinen metsä on kaksinkertainen Grand Canyonin koko. Joukkueet ovat selanneet 50 neliökilometrin sädettä viime viikolla. Selaa ja pelastamiseen erikoistuneet 90 hakijaa olivat tänä aamuna jatkaen hakua. Tällä viikolla on käytetty useita miehittämättömiä lentokoneita, joissa on kameroita ja drooneja.

Tällä hetkellä sitä ajatellaan edelleen pelastustavoitetta kuin palautumista. Herdmanin ystävät ja kotitaloudet toivovat, että hänen kokemuksensa ja ulkona koulutuksensa pitävät hänet riskitöntä, kunnes hänet voidaan pelastaa. Tarkistettiin paljon enemmän LA -aikoina.

Päivitys 7/1 – Valitettavasti Mike Herdmanin ruumis löydettiin melkein kahden viikon haun jälkeen. Rukoukset hänen kotitalouteensa ja ystävilleen.

Suositeltu lukeminen:

Koirat inspiroivat omistajia liikuntaan

Voiko lemmikkikoirasi kertoa, kun valehtelet?

Poliisi juhli uuden K9 -kennelin avaamista

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Kansallinen kokonaisvaltainen lemmikkipäivä