Daisy’s Outdoor Adventures

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Ohai. Saatat ihmetellä, miksi minulla on tämä vaaleanpunainen liivi … se on itse asiassa valjaat! Vaikka olen vain sisätiloissa, on joitain asioita, joista olen kiinnostunut. Tietysti minun ei ole turvallista mennä ulkopuolelle itse, koska alligaattori voi syödä. Joten aion näyttää sinulle tapoja ilahduttaa ulkona ja olla silti turvassa!

Tässä on olennainen tosiasia: se ei riitä vain valjaiden käyttämiseen; Sinun tulisi liittää hihnan ja pyytää myös henkilöä pitämään hihnan toisessa päässä.

Ulkopuolella on paljon hauskaa tekemistä. Tykkään kumiseulkia ja metsästää liskoja ja tuntea turvetta jalkojeni alla ja kävellä ympäri nuuskimaa.

Jos et tunnu valjaiden asettamisesta, on vielä muita tapoja, joilla voit ilahduttaa turkissasi ja selässäsi olevasta auringosta. Tämä on minun ulkokoteloni. Pidän siitä, koska voin vaeltaa kotelon sisällä ilman, että äitini vetäisi hihnan.

Jos haluat vaeltaa vielä pidemmälle, suosittelen lemmikkieläinten rattaita. Saan matkustaa tyylikkäästi halaamaan kauniiden vaaleanpunaisen makuupussini sisälle, kun äitini työntää rattaita. Joissakin tapauksissa sanon hänelle “työnnä nopeammin!” Luulen, että hän nauttii huomaavaisista kommentteistani.

Saatat miettiä: “Saako Harley ilahduttaa myös ulkona ulkona?” No, Harley ajattelee aina haluavansa mennä ulos.

Mutta aina kun hän todella menee ulos, hän pelkää! Täällä hän miauppaa äänekkäästi ja jos katsot tarkkaan, voit nähdä hänen nostavan jalkansa pitämään sen ruoholta. Tai ehkä hän ei uskonut, että tämä valjaat ja hihnus oli riittävän miehekäs.

Harley mieluummin ilahduttaa ulkoseikkailuistaan ​​sisätilojen turvallisuudesta!

Haluatko mennä ulkona menemään?

Daisy Curly Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Pick halvaus koirissa
Next post Musta Maine Coon -kissat – huippuvalokuvat, persoonallisuus, väri ja tosiasiat!