Pick halvaus koirissa

AddThis Sharing Buttonshare -sovellukseen FacebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Kirput ymmärretään monien koirien terveys- ja hyvinvointikysymysten käynnistämiseksi, jotka yleensä johtavat iho -infektioihin ja muihin sairauksiin. Tikit ovat kuitenkin vielä yksi loinen, joka on yhtä kiusallista ja mahdollisesti vaarallista koirille, etenkin mahdollisuuksien luomaan punkkien halvaus.

Tippilankinnan laukaisee tiettyjen naispuolisten punkkien erittämä toksiini, joka vaikuttaa koirien ahdistuneeseen järjestelmään. Näkymä halvaustyyppi on lihasmassan ja heikkouden menetys. Joissakin eläimissä vain takajalat kärsivät, kun taas toisissa eturaajat hengityslihasten lisäksi voivat myös vaikuttaa.

Tick ​​-halvaantumisen merkit ilmenevät yleensä viikon kuluessa useista punkkien ruokinnoista. Raajojen halvaus ei ole vain, mutta suurin osa koirista myös seulaa ongelman hengityksen, pureskelun ja nielemisen oireet. Vielä pahempaa, kuolema voi tapahtua nopeasti muutamassa tunnissa hengitysvaikutuksen takia.

Hoito sisältää yksinkertaisen punkkien poistamisen. Vaikka punkkien halvaus on sairaus, jota vain joskus nähdään ja ilmoitetaan, se voidaan nopeasti estää pitämällä koirasi sopivalla kirppuun sekä punkkien ehkäisevät lääkkeet, kuten Frontline Plus, Flea4X Plus tai K9 Advantix II.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Voivatko koirat syödä mangoja? Kyllä, tämä superhedelmä on upea välipalavalinta!
Next post Daisy’s Outdoor Adventures