Workshowell 1TDC ™ Halloween Sale: Spooktacular Savings!

Tämä viesti koostuu tytäryhtiölinkeistä*

Jos käytät jo 1TDC ™ -sovellusta, tiedät jo, mikä loistava tuote se on. En käytä termiä ”ihme” kevyesti, mutta käytän sitä tähän tuotteeseen. Ihanteellinen on nyt loistava aika varastoida tai kokeilla sitä ensimmäistä kertaa. WorkSowell Halloween -myynti alkaa tänään ja kestää maanantaina 1. marraskuuta. Säästä vähintään 5 dollaria kaikissa tilauksissa ja enintään 20 dollaria suuremmilla tilauksilla.

Mikä on 1TDC ™?

1TDC ™ (joka tarkoittaa 1-tetradekanolikompleksia) on vallankumouksellinen luonnollinen vaihtoehto, joka pitää nivelet, lihakset ja ikenet terveinä solutasolla. Tämä tuote ylittää lisäravinteet, jotka koostuvat glukosamiinista ja kalaöljystä. Se toimii systeemisesti katalysaattorina, jotta keho voi parantaa nivel- ja suun terveyttä.

1TDC ™ on patentoitu sekoitus rasvahappoja, jotka ovat peräisin naudanlihan tallista. Sitten ne formuloidaan erityiseksi rasvahappokompleksiksi CGMP: ssä (FDA: n nykyiset hyvät valmistuskäytäntöohjeet) elintarvikelaatuinen laitos Yhdysvalloissa. Nämä rasvahapot eroavat elintärkeistä hapoista, joita löydät tuotteista, kuten kalaöljy.

1TDC ™: n erityinen tekniikka imeytyy erittäin nopeasti ja nopeasti, sovelletaanpa paikallisesti ikeniin tai otetaan suun kautta kapselimuotoon. Kun se tulee vartaloon, 1TDC ™: llä on uskomaton affiniteetti valkosoluihin, mikä antaa sen päästä sinne, missä sitä tarvitaan nopeasti. 1TDC ™ tekee tehokkaasti työtä häiritsemättä kissasi terveyden muita elementtejä.

Tutkimus osoittaa, että 1TDC ™ vähentää periodontaalista tautia kuuden viikon kuluessa

Saskatchewanin yliopistossa, Kanadan yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa osoitettiin, että 1TDC ™: n päivittäinen käyttö kuuden viikon ajan johti merkittäviin parannuksiin, joilla oli periodontaalitauti. Tutkimuksessa oli 13 kissaa. 9 kissat saivat päivittäisen annon 1TDC ™: stä, muut 4 kissaa saivat oliiviöljyä kuuden viikon ajan. 1TDC ™: n saaneet kissat osoittivat merkittäviä vähenemisiä kaikissa tieteellisen periodontaalisen taudin parametreissa, paitsi hampaiden liikkuvuus 6 viikossa. Kissat osoittivat tilastollisesti merkittävän taskusyvyyden, tieteellisen kiinnittymisen menetyksen, ikenen indeksin ja verenvuodon vähentymisen, kun taas lumelääkeryhmä ei osoittanut merkittävää muutosta.

Koko tutkimus julkaistiin Journal of Feline Medicine and Surgery -lehdessä.

Lisätietoja 1TDC ™: sta ja ostaa osoitteessa workSowell.com.

1TDC ™ on saatavana myös Amazonilta. Alennukset ovat voimassa vain Worksowell.com -sivustossa.

*Tietoinen kissa on WorkSowell ™: n tytäryhtiökumppani ja Amazon Services LLC Associates -ohjelman osallistuja, tytäryhtiömainontaohjelma, joka on luotu toimittamaan meille, että meille ansaitaan maksuja linkittämällä Amazon.com- ja tytäryhtiöiden sivustoihin. Tämä osoittaa, että jos päätät ostaa jonkin linkin kautta, saamme pienen palkkion. Levitämme vain sanan tuotteista ja palveluista, joita olemme joko käyttäneet tai käyttäisimme itseämme.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Yksinomaiset lomamerkit 1TDC ™ -tapahtumassa tietoisten kissanlukijoille

1TDC ™ Äitienpäivämyynti: Säästä 15%

1TDC ™ Ystävänpäivämyynti: 14%: n alennus kaikista kokoista

«Volana Kote Kitty -korvat koristeet ja avaimenpöydät
Assisi -silmukan voittajat »

2 kommenttia WorkSowell 1TDC ™ Halloween Sale: Spooktacular Savings!

Silvia Shanahan sanoo:

29. lokakuuta 2021 klo 9.13

On todellinen kipu saada tämä kissaan ….
Sen suuhunsa puristaminen kapselista ei ole mahdollista ….

Joten se estää minua tekemästä sitä usein, koska en halua hänen tulevan ympärilläni olemisesta.

Vastaa

Janine sanoo:

29. lokakuuta 2021 kello 6:06

Kiitos pään myynnistä.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurannan kommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Claws Out: Kuinka keratiinin liikakasvu johtaa Cat Claw -ongelmiin
Next post Olen CAT -ystävällisen käytännön neuvoa -antavan neuvoston