Syyt, jotka pidät turvakodin kissan

addThis Sharing Buttonshare -tapahtumasta FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore5

Tiedän, että todennäköisesti odotit Daisyn. Kesäkuu on kuitenkin omaksua turvakoti kuukausi, samoin kuin sen, että minä itse omaksuttiin kissan turvakodista, olen tämän aiheen ammattilainen!

Tämä olen minä, muutaman kaverini kanssa turvakodissa, jolloin asuin siitä ajasta, jolloin olin kissanpentu, kunnes olin omaksunut 6 kuukauden ikäisenä. En ymmärrä miksi jonkun omaksui minut niin kauan. Todennäköisesti en ollut pikemminkin yhtä suuri kuin muut kissat ja pennut. Joka tapauksessa ymmärrän, että voit löytää erittäin erinomaisia ​​kissoja turvakodista. Koska olin turvakoti kissa, kerron sinulle muutamia uskomattomia asioita meistä!

Ensinnäkin turvakoti kissat nauttivat myös laatikoista! Joten jos kotitaloudessasi on tyhjä laatikko, ajattele talon tuottamista turvakotiin. He ymmärtävät vain mitä tehdä sen kanssa.

Suojakissat nauttivat leluista ja ymmärtävät tarkalleen, kuinka huolehtia leluistaan. Tämä Catnip -banaani on yksi suosikeistani. Jonain päivänä turvakotiin sain ylimääräisen erikoisen lelun, samoin kuin murheen kaikenlaisissa muissa kissoissa, jotka yrittivät viedä sen minulta. Tämä on tosi tarina. Nyt kun minulla on koko Toybox, joka on täynnä erittäin omia leluja, en välitä jakamisesta.

Asuessani turvakodissa useita kuukausia, löysin upeita kissan tapoja. Vaikka pelaan joskus yhtä karkeaa Daisyn kanssa, olen suurimman osan ajasta erittäin hieno poika.

Nautin sekä halauksista.

Ennen kaikkea olen erittäin kiitollinen siitä, että minulla on nyt pysyvästi talo. Aion haluta vaikeimmin, että jokainen turvakoti löytää myös kodin. Etkö ajattele seuraavan kissan omaksumista turvakodista? Pitäisin siitä!

HarleyPet -adoptio

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Etusivu Pets -ensiapupakkaukset
Next post PetMeds® tarkalleen kuinka paljon liikuntaa koirasi tai kissan tarvitsee?