PetMeds® tarkalleen kuinka paljon liikuntaa koirasi tai kissan tarvitsee?

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Erityisesti koirien omistajien tyypillisesti pyytämä huolenaihe on tarkalleen, kuinka paljon liikunnan pitäisi heidän koiransa tai kissan saamiseen. Ohjelman reaktio riippuu iästä, rodusta sekä erityisen lemmikkieläinten terveydestä/sairaushistoriasta, mutta olettaen, että yhdellä on nuori terveellinen aikuinen koira, monilla eläimillä ei ole rajoituksia harjoitukseensa. Oikea liikunta voi auttaa pitämään painon vakaana, myös pitämällä sydän, aivot ja vartalo terveenä.

Luonnossa koirat ja kissat voivat matkustaa 20-30 mailia päivässä, joten ehdottomasti käveleminen tai lenkkeily muutaman mailin kanssa koiran kanssa monissa tilanteissa on käytännöllinen sekä eläinten huoltajalle että lemmikkieläimille. Aivan kuten ihmiset, ennen minkään tyyppisen liikuntaohjelman aloittamista, on välttämätöntä, että koiran on välttämätöntä, että eläinlääkäri saa täydellisen lääketieteellisen tutkimuksen, mukaan lukien sydämen kuunteleminen ja verityöt, jos se on ilmoitettu, mukaan lukien sydänmatotestaus. Niissä koirissa, jotka viettävät paljon aikaa liikunnan ulkopuolella, on välttämätöntä varmistaa, että he ovat kuukausittaisissa sydämensiirtoissa, kuten Heartgardissa tai Sentinelissä, vähentämään sydänmatojen ja suolen loisten leviämisvaaraa.

Kittippejä voidaan myös kouluttaa hihnalle ja myös omistajiensa käyttämillä kävelyillä. Sisäkissien pitäisi myös saada paljon liikuntaa käyttämällä erilaisia ​​leluja, laservaloja ja vastaavia. Työskentele ylimääräisiä kaloreita liikunnan puutteesta, koska se on sisäkissa. 1800Petmedsissä on joitain fantastisia lemmikkieläinleluja sekä sisätilojen lemmikkieläinkyniä, jotka ovat mukana paljon muuta ja liikuntaa lemmikkisi jokapäiväiseen toimintaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Syyt, jotka pidät turvakodin kissan
Next post Kuinka tietää, milloin on aika löytää uusi eläinlääkäri