Kuinka voin tilata koiranpennun RSS -rehun kouluttamiseen?

Tämä viesti voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä huomautetuilta yrityksiltä.
Oletko koskaan kuullut RSS -syötteestä? Juuri tänä aamuna kuulin, että vain 10% Web -surffaajista osaa tilata RSS -syötteitä. Tämä osoittaa, että noin 90% teistä ei todennäköisesti tiedä mitä RSS -rehu on.
Tänään halusin kirjoittaa lyhyen viestin RSS: stä, joka tarkoittaa todellista perussyndikaatiota. Nauti ensin tästä 3 minuutin videosta RSS: n nimeltä RSS: n tavallisesta englannista:
Mikä on RSS?
Nyt kun tiedät kaiken RSS: stä, mitä sinun on tehtävä asialle? Kuten videossa huomautettiin, sinun on suoritettava muutama vaihe:

Rekisteröidy Google -tilille (tai muulle RSS -syötteen lukijatilille)
Kun olet ilmoittautunut

Se on kaikki mitä sinun on tehtävä kirjautuaksesi RSS -syötteen lukijalle. Nyt sinun tarvitsee vain tilata syötteet napsauttamalla Little Orange -painiketta.
Voit nähdä RSS -syötteeni minkä tahansa verkkosivustoni sivun ylemmässä ihanteellisessa nurkassa. Se näyttää tältä:

Voit myös nähdä syöttöpainikkeestani kuinka paljon lukijoita minulla on tällä hetkellä. Yllä olevassa kuvassa on 79 kokonaislukijaa tästä viestistä … toivottavasti siihen mennessä, kun luet tämän viestin, se on tuhansissa?
Napsauta RSS -painiketta ja lisää koiranpentu koulutussyötteeseen Google -lukijalle. Nyt kun seuraavan kerran kun tarkistat Google Reader, näet verkkosivustoni ja kaikki Google -lukijan uudet artikkelit.
Muita tapoja tilata pentu koulutusverkkosivustolla
Voit myös tilata tämän verkkosivuston RSS -sähköpostitilauksen tai uutiskirjeen.
RSS -sähköpostitilaukset – Jos tilaat RSS -sähköpostitilauksen, sähköposti toimitetaan sinulle päivittäin koiranpennun kanssa verkkosivustojen päivittäisten viestien kouluttamisessa. Yritän lähettää kerran päivässä verkkosivustolle.
Voit kirjautua RSS -sähköpostitilaukseen lisäämällä sähköpostiosoitteesi tähän lomakkeeseen:

Toimittanut Feedburner
Voit kirjautua uutiskirjeeseen täyttämällä alla olevan lomakkeen, lomakkeen tämän verkkosivuston ihanteellisessa sivupalkissa tai täyttämällä valolaatikko -ponnahdusikkunan, joka avaa ensimmäisen kerran tarkistat tämän sivuston (jos luet tätä, sitten sitten Olet ehkä jo nähnyt Lightboxin).

Uutiskirje – Perustin juuri uutiskirjeen ja aion lähettää uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Kannustan sinua yrittämään tilata kaikkien kolmen menetelmän avulla seuraavalle kuukaudelle ja päättämään itse, kumpi pidät eniten.
Mitä nyt odotat. Napsauta tämän verkkosivuston Orange RSS -painiketta ja tilaa verkkosivustoni ja teen parhaani jatkaakseni sinulle hyödyllistä sisältöä!

Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: caleroos -pentulelu w/ syke- ja lämpöpaketit – paras uusille pentuille. auttaa lievittämään ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras lemmikkieläinkoiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpentumme rakastavat puremaan, nipistä ja pureskelta. Rakastamme kiusaajakeppien käyttöä näiden ei -toivottujen käyttäytymisten ohjaamiseksi.
Parhaat lemmikkieläinkoirien herkut, joista pidämme: hullu lemmikkieläinkoiran juna-herkku-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan lemmikkikoiran pentuihimme.
Paras tuore lemmikkieläinkoiran ruoka, josta pidämme: Viljelijän lemmikkikoira – Pari kuukautta sitten aloimme raven tuoretta lemmikkikoiran ruokaa ja hän rakastaa sitä! Hanki 50%: n alennusta viljelijän koiran ensimmäisestä ostamisesta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Haastattelu Nadine M. Rosinin, ”Pet vanhemmuuden parantavan taiteen” kirjoittajan
Next post Dachirend -äiti huolehtii vauvavuohesta