Daisyn ehdotukset pääsiäispupun löytämiseksi

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -ohjelmaan TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore4

Jos et tiennyt, pääsiäispupu on matkalla! Hän hyppää täällä alle viikossa. Joten tänään annan sinulle joitain välttämättömiä ehdotuksia pääsiäispupun löytämisestä, joten olet valmistautunut. Ensimmäinen ehdotukseni on käyttää pääsiäisen teemaa näin. Jos pääsiäispupu pitää siitä, voit saada paljon enemmän herkkuja ja leluja koristasi. Kirkas väri tekee myös pääsiäispupun yksinkertaisemmaksi löytää sinut. Suosittelen oranssia.

Harley on viettänyt kaiken aikansa katsomalla pääsiäispupun ikkunasta. En usko, että tämä on hyvä strategia. Entä jos pupu tulee etuoven läpi tai alas savupiipun kuten joulupukin? Voit kaipaamaan häntä kaikki yhdessä!

Suosittelen etsimään tällaisia ​​vihjeitä: pureskeltu porkkana!

Ja kun pääsiäispupu on syönyt joitain porkkanoita, voit etsiä jotain muuta, “todistetta”.

Varmista, että sinulla on melko pääsiäiskori jo valmistettu. Ja myös melko iso kori, joka pitää paljon herkkuja. Jos kori on liian pieni, pääsiäispupu ei ehkä jätä sinulle tarpeeksi lahjoja. Tämä on minun.

Muuten, ei ole mitään syytä tarkistaa pääsiäiskoriasi lahjoihin ennen sunnuntaista. Tiedän, koska katsoin jo. Nada.

Ja minulla on viimeinen ehdotus kaikille eläimille pääsiäisen ympärillä: Ole varovainen pääsiäisen ruoholle. Vaikka se on värikäs ja kaunis, se voi olla haitallista, jos nielet tahattomasti joitain.

Ehdotuksia kissoille

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bella levittää sanan National Pet Day
Next post Koirien ja kissojen verenpainetauti (syyt ja hoito)