Koirien ja kissojen verenpainetauti (syyt ja hoito)

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreadththismore1

Hypertensio tai korkea verenpaine on yksi tyypillisimmistä ihmisen hiljaisimmista tappajista. Vain äskettäin olemme päätyneet asteittain tietoisesti toiminnasta korkea verenpaine, joka on myös kissoissa että koirissa. Perhe -lemmikkieläinten vanhetessa rutiininomainen verenpaineen seulonta on lopulta tunnustettu tärkeänä elementti rutiininomaisessa fyysisessä tutkimuksessa, hyvinvointiveren ja virtsan testauksen lisäksi varhaisen sairauden valinnassa.

Useimmat eläinlääketieteelliset toimistot tuovat nyt rutiininomaisesti alhaisia ​​ahdistuneisuusinstrumentteja kissan ja koiran verenpaineen määrittämiseksi. Jos verenpaine on diagnosoimattomana ja jätetty käsittelemättä, siellä voi olla kaikenlaisia ​​asioita, mukaan lukien verihyytymän muodostuminen, aivohalvauksen kaltaiset jaksot, odottamaton sokeus ja jopa odottamaton kuolema. Munuaiset ja sydänsairaus voivat sekä aiheuttaa että johtuvat sekä koirien että kissojen korkeasta verenpaineesta.

Tietyt hormonaaliset sairaudet, kuten yliaktiiviset lisämunuaiset, jotka tunnetaan nimellä Cushingin sairaus koirilla sekä kissojen kilpirauhasen vajaatoiminta, ovat yleisesti menneet korkean verenpaineen mukana. Jopa tiettyjen taudin sairauksien kehittyminen, mukaan lukien Lyme-sairaus, voi johtaa munuaiskysymyksiin sekä myöhempaan korkeaan verenpaineeseen.

Jos lemmikkisi on diagnosoitu verenpainetauti, on erittäin tehokkaita reseptilääkkeitä, jotka ymmärretään kalsiumkanavasalpaajina. Esimerkkejä näistä lääkkeistä ovat amlodipiini, ACE -estäjät, kuten enalaprili, samoin kuin atenololin kaltaiset beeta -salpaajat. Monet ravitsemukselliset lisäravinteet, mukaan lukien Omega 3 -rasvahapot, kuten uskomattoman puhdas Omega 3, samoin kuin pohjoismaiset Naturals Omega 3 PET: n, voidaan yleensä sisällyttää osana integroivaa terapeuttista ohjelmaa avustamaan verenpainetauti.

Lemmikkieläinten terveys

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Daisyn ehdotukset pääsiäispupun löytämiseksi
Next post Oletko valmis jalkapalloon?