Oletko valmis jalkapalloon?

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Oletko valmis jalkapalloon? Olen, eräänlainen. Joka tapauksessa hyvä osa on, että jalkapallo -sunnuntai on ihanteellinen tekosyy laittaa mukava jalkapallopaila ja oleskelu talon ympärillä katselutelevisiota koko päivän.

Huono osa on, että jalkapallo on hämmentävä! Ohjeet ja määräykset ovat noin neliön, ja jos teet rikkomuksen, voit saada todellisen huonon rangaistuksen. Olisi paljon vähemmän hämmentävää, jos erotuomarit huutaisivat vain vähän ja kertoisivat, mitä teit väärin. Esimerkiksi tämä on hämmentävää: ”Päätä häiriöitä. Puolustus. Pallo on sijoitettu virheen paikkaan. Automaattinen ensin! ” Luulen, että erotuomarin pitäisi vain huutaa jotain: ”Palloa varastaminen on väärin! Olet nyt suurissa vaikeuksissa, herra! ”

Joka tapauksessa television katseleminen on aina paljon hauskempaa, kun sinulla on herkullisia herkkuja syötäväksi. Luulen, että autan vain itseäni …

Tänään minulla on joitain kissan Greenies -hammaslääketieteellisiä herkkuja välipalaksi. Voin ilahduttaa peliä ja päästä eroon jostakin tartarista samanaikaisesti! Koska juuren Miami -delfiinien voittamiseen, mielestäni valtameren kalamaku on sopiva valinta.

Mikä on suosikkisi jalkapallon katselusi välipala?

Daisy Curly Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Koirien ja kissojen verenpainetauti (syyt ja hoito)
Next post Kissasi ei syö? Kokeile näitä asioita heti!