Brandon McMillan kunnioitetaan Global Pet Expo 2018

Professional Animal Trainer, Emmy-palkittu esittelijä ja kirjailija, nimitti vuoden 2018 Global Pet Expo: n “Excellence in Journalmist ja Erinomaiset panokset lemmikkieläinteollisuuden palkinnolle”

American Pet Products Association (APPA) ja PET -teollisuuden jakelijoiden yhdistys (PIDA) ilmoittavat CBS: n hittiesityksen ”Lucky Dog” -tapahtuman isäntästä, Brandon McMillan on vuoden 2018 Global Pet Expo: n vuotuinen huippuosaaminen journalismissa ja erinomaiset panokset lemmikkieläinteollisuudelle Myöntää.

McMillan hyväksyy palkinnon henkilökohtaisesti torstaina 22. maaliskuuta 2018 Orlandossa, FL, Purina® -mediavastaanoton aikana Global Pet Expo -tapahtumassa. Tämä tiedotusvälineiden yksinoikeudellinen tapahtuma pidetään yhdessä maailmanlaajuisen Pet Expon, maailman suurimman vuotuisen lemmikkituotteiden messunäyttelyn kanssa. Globaalien lemmikkieläinten näyttelijöiden joukossa on riippumattomia lemmikkieläintuotteiden vähittäiskauppiaita, jakelijoita ja massamarkkinoiden ostajia, media- ja päteviä yksilöitä lemmikkieläinteollisuudelta, eikä se ole avoin yleisölle. McMillan on ammattimainen eläinkouluttaja ja käyttäytymismies, joka on viettänyt koko elämänsä oppimalla ja työskennellessään kaikentyyppisten eläinten kanssa- kotitalous lemmikkieläimistä villeimpiin petoihin. Vaikka McMillanilla on monipuolinen tausta villieläinten kanssa, hänen intohimonsa on koirilla. Tämä intohimo inspiroi hänen Emmy-palkittuaan televisio-ohjelmaansa ”Lucky Dog”, joka on viidennen kauden aikana CBS-verkossa. Näyttelyssään McMillan pelastaa koirat ennen kuin heidät lopetetaan ja muuttaa heistä hyvin koulutetut lemmikkieläimet ja palvelueläimet. McMillan on myös tunnustettu kirjailija. Hänen kirjassaan Lucky Dog Lessons: Koiran kouluttaminen 7 päivässä McMillan alkaa perusteilla ja tarjoaa ratkaisuja yleisiin koiran käyttäytymisongelmiin, mukaan lukien talon koulutusongelmat, oven raivoissaan, pureskeluun, haukkumisen ja yleisen aterian väärinkäytöksiin. Hollywoodin A-listan kuuluisuudet palkkaavat McMillanin usein myös hallitsemattoman poochiensa muuttamiseksi hyvätapaisiksi koiriksi.

“Brandon McMillan on erinomainen esimerkki yksilön tyypistä, jonka tämä palkinto oli tarkoitettu kunnioittamaan”, sanoi APPA: n varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Andy Darmohraj. ”Tiedämme, että jotkut lemmikkieläimet päätyvät turvakotiin käyttäytymiskysymysten takia. Brandonin omistautumisen ja sitoutumisen kautta antaa näille lemmikkeille toinen mahdollisuus, hän auttaa lemmikkieläimiä pysymään rakastavissa, vastuullisissa kodeissa. Olemme innoissamme siitä, että hän on vuoden 2018 kunniamerkinä. ”

Global Pet Expo: n vuotuinen journalismin huippuosaaminen ja erinomaiset panokset lemmikkieläinteollisuuden palkinnolle tunnustaa tiedotusvälineiden henkilöt, joilla on valta vaikuttaa miljooniin ihmisiin ja käyttää tätä positiivisesti edistääkseen lemmikkieläinten omistajien iloja ja etuja. Nämä arvostetut palkinnot tuottavat painetun, lähetys- tai Internet -väliainien kautta, jotka tuottavat tarinoita, jotka korostavat vastuullisen lemmikkieläinten omistajuutta, ja kaikkia mielenkiintoisia palveluita, tuotteita ja aktiviteetteja, jotka tekevät aikaa lemmikkieläimien kanssa entistä nautinnollisempia. Aikaisempia vastaanottajia ovat: Jill Rappaport, Victoria Stilwell, Rachael Ray, Ellen DeGeneres, Andrea Arden, Dr. Heather Loenser, Xiomara González-Govea, Connie Wilson, Sandy Robins, Dr. Marty Becker, Steve Dale, Gina Spadafori ja Janice Brown.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PetMeds® Uudet koirien yhteiset hoidot
Next post Katsaus: Maxi/Guard Oral Cleansing Gel