PetmeMeds® Pet -koiran niveltulehduksen kivun hallinta

addThis Sharing Buttonsshare -yritykseen facebookfacebookfacebookhare -ohjelmaan Twittertwittertwittershare -sivustoon PinterestPinterestPinterestShare to Moreaddthismore19

Niveltulehdus osoittaa nivelten tulehduksen ja sellaisen tulehduksen tulehduksen voi olla paljon mahdollisia laukaisevia anatomisia anatomisia vikoja, kuten lonkan dysplasiaa, tarttuvia sairauksia, kuten punkkien välittämiä Lyme-tauti, kallioinen vuori tunnistettu kuume ja ehrlichiosis, erilaisiin lupus-tyyppisiin Immuuni laukaisi nivelten tulehdukset. Minkä tahansa tyyppiset nämä mahdolliset liipaisimet voivat johtaa erilaisiin turvotusasteisiin, lämpimiin ja epämiellyttäviin jäykkien liitoksiin.

On kiehtovaa huomata, että monet näistä olosuhteista voivat siirtyä nivelistä toiseen. Erityisten nivelten, kuten patella -luxations ja ristiinnaulien repeämä, erilaiset nivelside- tai jänteen epävakauden voivat johtaa niveltulehdukseen pitkällä aikavälillä, ellei sitä hoideta asianmukaisesti. Näiden erilaisten olosuhteiden erottaminen sisältää yleensä eläinlääketieteellisen työn sekä tutkimuksen potentiaalisesti X -säteiden, veren testauksen tai vaikuttavien nivelten nivelnesteen näytteiden hankkimisen lisäksi. Artriitin vakavuudesta ja syistä riippuen kirurgisen korjauksen hoidon, kuten doksisykliinin, hyödyntämiseen, reseptin vastaisten tulehduksellisten PET -lääkkeiden, kuten exicoxin tai rimadyylin tai kortisonin, lisäksi. Lisäravinteet voivat usein olla hyödyllisiä myös täällä, mukaan lukien uskomattoman nivelten tehostaja, Omega 3 -rasvahapot sekä antioksidanttiproantozone. Samalla kun se hyppää sänkyyn ja sohviin, voi mahdollisesti pahentaa tilaa, 1800PetMedsissä on loistavia lisävarusteita, kuten PET -vaiheita sekä ramppeja, jotka voivat auttaa epämiellyttäviä niveltulehduksia.

Niveltulehdus terveys

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Kuinka tietää, milloin on aika löytää uusi eläinlääkäri
Next post Mitä sinun on tiedettävä ennen Cuddly New Cat