Eläinten vestibulaarinen oireyhtymä

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore16

Yleinen neurologinen tila, joka esiintyy monissa vanhemmissa eläimissä, on tila, jota kutsutaan idiopaattiseksi vestibulaarioireyhtymäksi. Tämä ehto tulee tyypillisesti yhtäkkiä, ja monissa tapauksissa tunnettua aiheuttavaa syytä ei määritetä. Vestibulaarisen oireyhtymän yleisimpiä oireita ovat pään kallistus, silmämunan nopea tahattoman liike, samoin kuin epävakautta jalkoissa ja tyypillisesti putoaminen. Lukuisat eläimet voivat oksentaa todennäköisen huimauksen tunne, jota he tuntevat.

Tämä tila moniin sisältyy tyypillisesti tasapainoon liittyvän hermoston tulehdus. Trauma, toksiinit ja bakteerit eivät yleensä ole mukana, minkä vuoksi merkitsemme tämän tilan idiopaattisen ja tuntemattoman alkuperän. Tila esiintyy myös kausiluonteisesti nuorissa keski -ikäisiin kissoihin tuntemattomista syistä. Hoito sisältää tyypillisesti sairaalahoitoa ja IV-nesteitä sekä injektoitavia vasta-aineiden vastaisia ​​lääkkeitä ja antibiootteja sekundaaristen infektioiden välttämiseksi. Tyypillisesti liikuntataudin lääkkeen meclitsiiniä käytetään vähentämään todennäköistä liikuntataudista ja pahoinvointia, joita kärsivät kärsivät. Edellytys on tyypillisesti itsesurhautunut tukevan kohtelun kanssa tai ilman sitä usean päivän ajan. Ennuste on tästä syystä erinomainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Suklaa: Addiktointiruoka, joka voi asettaa koiramme vaaraan
Next post Bird’s Nest Soup : a lot of expensive Birds Nest Soup Delicacy