Kuinka tehdä siitä Doggone loistava uusi vuosi

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Seuraava on vierasviesti Bella The Boxerilta. Bella on lemmikkikoiran kirjoittaja, ja tänään hän toimittaa meille ideoita tulevasta uudesta vuodesta kaikkien aikojen parhaaksi. Kiitos, Bella!

Terveisiä! Nimeni on Bella, ja olen juuston tuntija, oravien jahtaaja ja asiantuntija, joka auttaa ihmisiä työskentelemään älykkäämmin ja olla onnellisempi. Olen myös koira, ja yksi suurimmista asioista lemmikkikoirana olemisesta on ilmainen passi antaa ihmisille sellaisia ​​suoraviivaisia ​​suosituksia, joita he eivät yleensä kuule toisiltaan. (Luulen, että koiran sielullisista silmistä ja onnellisista, heiluttaen häntä, joka saa ihmiset istumaan ja kiinnittämään huomiota.)

Koska on vuoden aika, jolloin ihmiset alkavat miettiä uudenvuoden päätöslauselmia, ajattelin jakaa jonkin verran viisautta, joka tulee luonnollisesti kaiken muotoisten, kokoisten ja sukutaulujen koirille – ja jotka kaikki (jopa kissan ihmiset!) Voivat Käytä heidän potentiaalinsa vapauttamista ja menestyksen luomiseen:

Pidä silmäsi palloon.

Lopeta monitehtävät ja harjoittele keskittymistä. Kun pelaan pienellä punaisella kumipallollani, annan sille täyden huomion, energian ja kykyni. Mikään muu ei anna minulle samaa tyytyväisyyden tunnetta!

Tee onnellisuus tapahtumaan.

Keskity positiiviseen ja etsi huumoria jokaisessa tilanteessa. Koirien lisäksi kuka on onnellisimmat olennot maan päällä? Ne, jotka tekevät palvelustaan ​​ollakseen onnellinen!

Istu, pysy ja kuuntele.

Puhu vähemmän ja kuuntele enemmän. Kun heilutan häntäni paljon enemmän kuin kieleni, ihmiset tietävät kuuntelemani. Ja hetken kuluttua tunnen jotain.

Ravista takaiskuja.

Älä anna sanan “ei” saada sinua. Jos et epäonnistu, et opi. Koirat eivät ole täydellisiä. Otamme riskejä ja teemme virheitä, mutta ravistamme takaiskuja ja aloitamme juoksemisen uudelleen.

Rakenna pakkauksesi.

Ympäröi itsesi kollegoiden, valmentajien, mentorien ja ystävien kanssa. Ihmiset haluavat sanoa, että se on “jokainen ihminen itselleen”. Se on typerää. Me kaikki tarvitsemme kannattajien pakkauksen menestyäksemme.

Näytä aito arvostus.

Älä ole vain kiitollinen – näytä se! Kiinnitä käpälyt ja juhlia. Arvostus on kiitollisuutta toiminnassa. Se on jotain, jonka tunnet kielestäsi hännän loppuun – ja se saa kaikki tuntemaan olonsa hyväksi.

Mene ulos ja pelaa!

Laita laite ja gizmot, astu pois tietokoneesta ja opi pelaamaan. Play on koiran tapa yhdistää oikeisiin ihmisiin, todellisiin koiriin ja todellisiin tennispalloihin. Tiedät – elämässä olevat asiat, jotka ovat paljon tärkeitä.

Kuinka napautat sisäistä lemmikkikoiraa uudella vuonna?!

Jätä kommenttisi alla ja annamme pois ilmaisen nimikirjoitetun kopion Bellan kirjasta yhdelle onnekkaalle kommentoijalle!

***

Mukautettu työkoiran salaisuuksista: vapauta potentiaalisi ja luo menestys bella nyrkkeilijä yhdessä kirjoittajien Ellen Galvinin ja Patrick Galvinin kanssa. Saatavana osoitteessa Amazon.com, Barnesandnoble.com ja www.bellatheboxer.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Leo The Lovebug
Next post Yleiset kissan silmäongelmat