Bella kouluttaa uutta työtä: Therapy Dog, osa I

AddThis jakaa painikkeet FacebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore12

Etelä -Kalifornian Pomeranian pelastuksen Pombassadorina saan mennä suuriin paikkoihin ja tyydyttää suuria ihmisiä. Siitä lähtien, kun olin 2011-2012 Petmeds TV -teollisuus, olen tunnustettu kaikkialla, missä menen, samoin kuin ihmiset haluavat sanoa sekä hei ja lemmikkieläin. Joissakin erityistapahtumissa äiti huomasi pyörätuoleissa olevat ihmiset, jotka eivät ehkä pääse lähelle minua, koska yleensä oli väkijoukko, joka esti tietä, joten hän alkoi tuoda minut heidän luokseen ja kysyi, haluavatko he pitää minua. Valtavat hymyillen heidän kasvonsa – samoin kuin valtava hymy tekemäni kanssa – laittavat konseptin äidin aivoihin, että ehkä minulla voi olla mitä tarvitaan terapiakoiraksi.

Kun tätini Karen sairastui ja joutui toipua ammattitaitoisessa hoitolaitoksessa, äiti vain ymmärsi tarvitsevansa erityisen vierailijan, joten hän vei minut tapaamaan häntä. Se teki täti Karenista niin onnellisen, samoin kuin minä vain annoin hänelle suukkoja ja käpertyin aivan hänen vieressään, kun hän ja äiti jakautuivat loputtomasti.

Furrend Dr. Dawn Marcus, MD, on kirjoittanut kirjan Wagging Tails, lääkärin oppaan sekä parannus. Dr. Dawn on kirjoittanut riittävästi kirjoja kirjaston täyttämiseksi, mutta tämä koskee erityisesti terapiakoiria sekä paranemisvoimaa, joka vapautetaan, kun ihmiset sitoutuvat koiriin. Dr. Dawn on myös toinen blogin kirjoittaja, joka osallistuu PetMeds -blogeihin sekä terveellisten lemmikkien ja omistajien alla.

Joten mitä sinun on tehtävä päätyäksesi terapiakoiraksi? Siirry ensin verkkosivustolle Therapy Dogs Inc. -yritykselle ja tällä sivulla siirry linkille sivun oikealla puolella, kuinka päätyä jäseneksi. Kehittyy neljää, että vaatimus tulostetaan, mukaan lukien testi, samoin kuin vaadit nykyisen raivotaudin rokotustodistuksen sekä nykyisen epäsuotuisen fekaalisen kokeen. “Kuinka päätyä jäseneksi” -sivun erittäin alareunassa löydät linkin testaajalle/tarkkailijoille alueellasi. Rutiini eläinlääkäri siirry uloste testiin, saat raivotaudin sertifikaatin, kerää kehityssi Therapy Dogs, Inc. -yritykselle ja ota yhteyttä asemaan vierailusi pätevän testaajan/tarkkailijan kanssa. Olen aloittamassa juuri nyt!

jatkuu…

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mitä vaadit ymmärtää porkkanoiden ruokinnasta lemmikkikoirallesi
Next post PET -lääkkeet auttamaan virtsan vuotamista vanhempien koirien