Uskotko, että tämä Labradorin noutajapentu on vesikoira?

Tämä julkaisu voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä mainitusta yrityksestä.
Tämä on Archie! Uskomme, että hän voi olla erittäin hyvin kaikkien aikojen hienoin vesikoira! Archie on keltainen labradorin noutaja -opas koiranpentu harjoittelussa.
Jonain päivänä Archie on työoppaan koira, mutta jopa opaskoirat ja opaskoiran koiranpentut koulutuksessa ovat aikoja, jolloin he työskentelevät samoin kuin aikoina, jolloin heillä on mahdollisuus pelata. Archie on ilmeisesti poissa työstä ja yrittää pysyä mahtavana tämän kesäajan lämmönaallon kanssa.
Uskomme, että Archie voi olla hienoin vesikoira! – Kiitos @Audrey jakamisesta! Ohjauskoiran pentujen kerääjinä saamme pennut, kun he ovat 7 viikkoa vanhoja, ja kouluta heitä, kunnes he ovat noin 18 kuukauden ikäisiä. 18 kuukauden kuluttua koiranpennut palaavat takaisin instituutioon (kutsumme sitä opas koira korkeakoulu) ja aloittavat muodollisen oppaan koiran koulutuksen. Se on tehtävämme koiranpentuina opettaa koiranpentujamme, kun on aiheellista pelata samoin kuin silloin, kun on aika työskennellä. Opetamme myös oppaan koiranpentuillemme peruskuulun, sosiaalistamisen ja suuren kodinkäytävän.

Jos ajattelet oppaan koiranpentujen lisäämistä, anna meidän ymmärtää jättämällä meille kommentti tai lähetä meille sähköpostiosoitteemme yhteyslomakkeella.
Niin mitä mieltä olet? Onko sinulla vesikoira kotona? Mikä rotu on koirasi? Kuinka koirasi lyö kesälämpöä?

Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -koiranpennun lelu w/ syke sekä lämpimät pakkaukset – täydellinen uusille pentuille. Auttaa yksinkertaisuuden stressiä ja ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras koiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpennut haluavat purra, nip ja pureskeltavat. Haluamme käyttää kiusaaja -sauvoja auttaaksemme ohjaamaan näitä ei -toivottuja käyttäytymismalleja.
Parhaat koiran herkut, joista pidämme: Hullu koiran juna-herkku-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan koiranpentuillemme.
Paras tuore koiranruoka, josta pidämme: Viljelijän koira – Pari kuukautta sitten aloimme ruokkia korven tuoretta koiran ruokaa sekä hän pitää siitä! Hanki 50%: n ensimmäisestä tilauksesta viljelijän koirasta.

Tutustu lisää suosikkeihimme uudessa koiranpennun tarkistusluettelossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Clipp-Aid: Mikä se on?
Next post Intergroom 2018 -koko