Clipp-Aid: Mikä se on?

Jeff Andrews
7. helmikuuta 2014

Groomers ympäri maailmaa kysyvät huolenaiheita uudesta tuotteesta Clipp-Aid. Herättääkö Clipp-Aid tylsät terät takaisin elämään? Onko se vaaratonta ihmisille ja lemmikkieläimille? Kun kaikki kemikaalit groomers käyttää, Clipp-Aid-riskitöntä käyttää salonkissani? Vastaus kaikkiin näihin huolenaiheisiin on “kyllä”. Tässä artikkelissa näytän sinulle viime kuukausien aikana sekä Clipp-Aid-testauksen laajuuden ja perusteellisuuden. Viimeinen ajatukseni on, että Clipp-Aid on todella fantastinen uusi tuote groomereille!

Useita kuukausia sitten Facebookissa ja Groomer-foorumeissa oli Clipp-Aidia koskevia kommentteja. Vastauksena Clipp-Aid otti minuun yhteyttä kokeilla heidän tuotteitaan myymälässäni saadaksesi groomerin näkökulman tuotteeseen. Orgaanisena kemistinä, terän teroittimessa sekä lemmikkieläinten groomerissa yli 30 vuoden ajan, hämmästyi tehtävästä, jonka tämä pieni kitepussi teki terän terästä riittävästi, että voisin jatkaa hoitamista paljon enemmän koiria käyttäessään Clipp-Aidia Tylsät terät. Se on jotain groomers -vaatimusta heidän asettamisessa hätätilanteiden tilanteessa.

Clipp-Aid on tarkoitettu palaamaan tylsää terää jälleen kerran elämään ja voidaan käyttää jatkuvasti tarpeen mukaan. Jossain vaiheessa ehdotan, että terät ovat ammattimaisesti terävöittämään ja virittämään alueellisen teroitin, koska Clipp-AID: n hyödyntäminen ei korvaa asiantuntijan teroitusta.

Yksi asia, jonka löysin tuotteen saamisen, on ohjeet: “Aseta terän leikkauspiste kiteisiin”, sitten “Siirrä terää kiteillä 45 – 60 sekuntia.” Tämä kertoo minulle, että et ehkä hyödynnä tuotetta oikein, samoin kuin saatat lannistaa tuloksista. Älä lannistu! Clipp-Aid on nyt tietoinen tästä, samoin kuin he ovat tarkistaneet ohjeet, jotka nyt kulkevat sen tuotteiden myynnin mukana. Taitain pussin varmistaakseni, että kiteiden syvyys on riittävä peittämään leikkurihampaat teroitusprosessin aikana.

Ensinnäkin, sinulla on oltava sopiva laukku koon terän suhteen, jota aiot teroittaa. Kolmekymmentä vuotta sitten Groomers käytti suolaa saadakseen tylsät terät. Tuolloin joudut työntämään terän suolaan (peittämällä leikkurihampaat), anna sen terävöittää, kunnes se näyttää siltä, että suola jauhetaan, samoin kuin sitten valita se ja työntää se vielä yhteen osaan suola. Aihe oli, että yhden terän terävöittäminen vaati koko suolakontin. Heti kun laitat terän suolaan, suola jauhettiin heti. Tämän seurauksena on pieni terävä, ennen kuin suuret määrät suolaa päätyivät hyödytöntä. Siksi meidän piti jatkaa sen asettamista ja ottaa se ulos saadaksemme reunan takaisin terään, jotta voimme tehdä vain muutamia paljon enemmän koiria. Tämä oli erittäin työlästä ja paljon vähemmän tehokasta kuin Clipp-Aidin hyödyntäminen.

Uskon, että Clipp-AID on eräänlainen betoni, joka on murskattu ja seulottu alaspäin tarvittavaan tylsän terien terävöitymiseen. Clipp-AID: lla työnnät terän kiteisiin (peittäen leikkurihampaat), mutta kiteitä kehitetään, etteivät ne jauheta niin nopeasti toisin kuin suolaa. Seurauksena on, että tylsät terät palautetaan elämään noin yhdestä kahteen minuuttiin pienellä määrällä Clipp-Aid-kiteitä. Minulle pystyin terävöittämään kaksi terää kahdesti käyttämällä yhtä pussia Clipp-aidia.

Clipp-AID on 100% riskitöntä käyttää salonkeissasi. Se on inertti yhdiste, joka ei reagoi mihinkään. Sekoitin sen jokaisen myymäläni nesteen kanssa, joka etsii reaktiota eikä sain mitään. Laitoin sen jopa huonoon kaavinta, joka vuotaa, kun koira naarmutti minua, samoin kuin se ei edes vuodattanut kuin lukuisia lääketieteellisiä tuotteita. Oli hyvä nähdä, että tuote oli täysin riskitöntä että epä reaktiivista.

Se on Clipp-apu pähkinänkuoressa. On erittäin välttämätöntä hyödyntää tätä tuotetta oikein ostoksilla saadaksesi parhaat tulokset. Leikkurin syvän saaminen kiteissä sekä sen tuominen samoin kuin kiteistä on välttämätöntä sen kunnolla. On myös hieno käsite, että koiran seisoo varmistaaksesi, että voit testata terän terävyyttä samalla kun käytät Clipp-AID: ta. Tarkista alla olevat neljä helppoa vaihetta, joita ehdotan jokaiselle Groomerille, joka käyttää Clipp-Aidia.

Pidä fantastinen päivähoito ja tarkista ne etiketit.

Jeffin ohjeet Clipp-AID: n hyödyntämiseen

Se on hienoin käyttää koiran läsnäololla, jotta voit testata terävyyden, kun suoritat terän kiteissä. Jos se ei ole terävää ensimmäisessä kokeilussa, aja terää jälleen kiteissä ja kokeile sitten sitä koiraa uudelleen.

Hanki Clipp-Aid-pussi ja ehdottaa sitä sen puolella varmistaaksesi, että kaikki kiteet ovat pussin toisella puolella. Vaadit kiteiden “syvyyden”. Taita laukku nyt puoliksi, käännä se parhaiten ylöspäin ja leikkaa yläosa auki.

Hanki clipperisi BLA: n kanssanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Olen CAT -ystävällisen käytännön neuvoa -antavan neuvoston
Next post Uskotko, että tämä Labradorin noutajapentu on vesikoira?