Hiljainen lemmikkikoiraroodut, jotka harvoin kuoret: pienet koirat, jotka kuorivat vähemmän

hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

Koirat eivät haukkua; Tätä ei hylätä. Siitä huolimatta löydät muutamia kantoja, joiden on osoitettu olevan rauhallisia ja oppivia omaan verrattuna, sanotaanko “chatty” -kumppanit. Olemme keränneet bittiä lemmikkikoirarotuja, jotka ovat suosittuja heidän hiljaisuudestaan. Harvoja parhaimmista rauhallisista lemmikkikoirarotuista on olemassa.

”Eikö niin loistavin asia nauttia koiranpennusta, eikö niin? Se tuottaa yhteydet yksilöihin näyttävät yhtä tylsältä kuin kaurajauholta. ”

– John Grogan

Tämä linja tiivistää melko paljon, mitä on oman elämäsi jakamiseen lemmikin kanssa. Siellä on vain niin paljon mahtavaa, että henkilö, joka on karvainen ystävä, nelijalkainen olento, joka jokainen vietetty minuutti jättää meidät vain hankaamaan pidempään.

Hiljainen lemmikkikoira roduttaa tietoja

Nyt kun olet laskeutunut tälle sivustolle, se on vakuutettu tyyppiä, että etsit vähän koiranpentua, pikemminkin se, joka on verkossa helposti asunnossa.

Toinen palkkio on, jos hän tulee ulos rasituksesta, joka ei hauta paljon, samoin kuin minimoi taistelun mahdollisuudet kaikkien naapureiden kanssa.

Ymmärrät mielellään, että tällaisia ​​kantoja on olemassa, samoin kuin profiloimme niitä.

Jos haluat lisätä uuden karvaisen kaverin kotiisi ja hallussaan kaveria, joka ei oikeastaan ​​haukkuta, on iso halu, tämä levy on sinulle ihanteellinen! Katsokaa 10 alla olevaa rotua, jotka ovat yksi hiljaisimmista penturotuista.

Hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

Ennen kuin siirrymme, muista, että jokaisella lemmikkikoiralla on luonne, joka voi olla kokoonpanossa, tai yksityiskohtainen poikkeama, joka käyttää venymisvaatimuksia.

Siksi rotujen huomautetut rotujen uskotaan yleensä olevan paljon pikemminkin verrattuna muihin – mutta älä ihmettele, kun huomaat, että koiranpentu haluaa ilmoittaa itsensä suhteellisen usein. Nauti lemmikkistäsi mistä tahansa hän on sen sijaan, että keskitytään vain yhteen laatuun.

Asutko asunnossa tai huoneistossa tai vain halveksit 4 poikkeusta, jotka Baying (tarkistamme sinut henkilökohtaisesti, Beagles), rauhallisen koiranpennun löytämisestä tulee vaatimus.

Pidä kiinni niistä vähemmän puhutuista rodusta niin kuin et ole niin taipuvainen, että sinulla on 101 dalmatialaista -muoti hämärää purevaa asetusta käsissäsi.

Bernese Mountain Pet Dog – hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

Aluksi japanilaisilta tiloilta löydetty toimiva rotu, paljon lempeämpi jättiläiset toimivat hyvin nuorten kotitalouksien kanssa omasta tasaisesta luonteestaan ​​lähtien. He pelaavat kuitenkin suosikkeja, jotka ovat usein yhteydessä erityisesti yhteen yksityiseen.

Cavalier King Charles Spaniel – hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

On syytä, miksi Charlottella oli yksi sukupuoleen ja kaupunkiin. Lelurotuominaisuudet ominaisuudet City asuu joihinkin t: hiljaisiin, ystävällisiin ja (tietysti) hulluksi ihana.

Ranskalainen bulldog – rauhalliset lemmikkikoirarodot

Toinen onnellinen asukas, ranskalaiset eivät vaadi paljon liikuntaa voimakkaiden kävelyretkien lisäksi. Niiden elinvoimainen luonne ei todista haukkumisen yhteydessä.

Bulldog – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Täsmälleen sama pätee englanninkieliselle mallille. Piekkailun pennut eivät putoa niin hyvin usein, koska ne ovat täysin tyytyväisiä säilyttämään torkku sohvalla.

Basenji – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Basenji ymmärretään ”haudoton pentu”, mutta rotu ei kuitenkaan ole täysin mykkä. Jos he valitsevat puhua, koirat tekevät parittomia ääniä, jotka vaikuttavat joideleilta.

Borzoi – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Kennel -klubi kuvaa niitä ”hiljaisiksi ja kissanomaisiksi”, Borzois kuitenkin erottuu korkeammissa menetelmissä kuin sinä. Vinttikoiran kaltaiset koirat voivat saavuttaa nopeuden jopa 40 mph, kun he alkavat sprinting!

Skotlantilainen hirvieläin – hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

Pysyvänä melkein 3 jalkaa olkapäällä, samoin skotlantilainen hirvieläinryhmä ei ole muodoltaan sylissäsi, mutta pitkä koira kompensoi tämän arvokkaan ja pehmeän luonteen kanssa. Heidän keskitie energiamääränsä osoittavat, että he voivat nauttia ulkona olevasta loistavasta galopista, jota noudatetaan pitkäaikainen lepo.

Pehmeä päällystetty vehnäterrieri-hiljaisimmat lemmikkirotuet

Wheatens haukkuu tarvittaessa, mutta yleensä tuottaa olemassaolonsa, jota kutsutaan nimellä ”Wheatten Greetin” ”: intohimoinen hei, jolla on tonnia hyppyä.

Shiba Inu – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Vaikka Shibas ei mainitse ”Far Wow” milloin tahansa pian. Koirat pysyvät suhteellisen äidinä – kunnes ne osallistuvat ajoittaiseen ”Shiba Shout”

Australian paimen – hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

Vilkas ja hehkuva, aussit, jotka johtuvat tosiasiallisesti pääasiassa Yhdysvalloista. Jopa paimenet varoittavat omistajilleen tarvittavia, mutta he eivät todennäköisesti aloita myrskyn haukkumista.

Irlantilainen setteri – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Setterit selaavat koiria, ei ehkä vartijakoiria, minkä seurauksena heidän lauluillaan on taipumus noudattaa pukua. Punapäällysteiset kaunottaret hAve paljon energiaa, silti erittäin suuret luonteet käynnistykseen.

Shih Tzu – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Shih Tzus asui historiallisesti kiinalaisen kirjallisuuden kanssa. Siitä huolimatta ne ovat paljon enemmän kuin iloisia verkossa nöyrässä asuinpaikassa. Iloisilla pentuilla on paljon yli miljoonan vuoden pätevyys, joka palvelee yrityksiä, joten ne ovat asiantuntijoiden kämppikset.

Glen Imaal -terrieristä – hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

Jos pidät Terriersin houkuttelemisesta kuitenkin vähän vähemmän, um, kiihkeys, tämä lievempi rotu on sinulle ihanteellinen. Glensillä on vielä voimakas henki mielessä, mutta pelaa sen kanssa jonkin verran viileämpää (ja paljon enemmän hiljaa), kun ihmisen on käynnissä.

Saluki – rauhalliset lemmikkikoirarodut

He ovat itsenäisiä (ts. Hieman vaikeaa kouluttaa), mutta yksi sana, joka ei kuvaa Salukisia, on äänekkäästi. Jopa nopeajalkaiset koirat sprinttivät korkealla hinnalla, samoin kuin heidän sitoutumisensa omistajiensa sijoituksiin parhaimpien ominaisuuksien joukossa.

Rhodesian Ridgeback – hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

”Afrikkalaiset leijonakoirat” saavat korkeat arvosanat heidän lempeästä, urheilullisuudesta ja kuumista luonteesta. Hiusten kasvu vastakkaisesta johtajuudesta on se, mikä tuottaa allekirjoitustyypin selkärankaa pitkin.

Newfoundland Dogs – rauhalliset lemmikkirotuet

Newfoundlands ovat sekä makeita, yksilöllisiä että omistautuneita koiria, jotka hyödyntävät vaikeaa työtä ja sitoutumista ihmiskuntaan.

Newfies hankkii nimensä Kanadan saarella, jolla he olivat aluksi kasvatettuja, samoin kuin siellä, missä lähellä kalastaja luottaa heihin vaarallisen veden tuonnin saamiseksi. Nämä lempeät ”isoäiti” -koirat harvoin haukkuvat, ellei se ole välttämätöntä!

Cavalier King Charles Spaniel – hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

Cavalier King Charles -spanieli on Ison -Britannian aatelisen nimekaikko sekä suosittu heidän askeleensa vuoksi stream -asennukset elinaikkaan.

Cavalier King Charles -spanielit etsivät säännöllisesti puistossa olevaa frolicia tai käpertyvät sohvalla, samoin kuin he harvoin tuovat kuninkaallisen hälinän – vain haukkuvat, kun heidät hylätään suosimisen tuomioistuimen palvelusta.

Vinttikoira – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Vinttikoirat ovat planeetan nopein koiranrotu, samoin kuin heidän perintönsä palaa Egyptin faaraoihin noin 5000 vuosikymmentä sitten. Vaikka vinttikoira toimittaa usein taukoa, samoin kuin nämä koirat kukoistavat talon perheen lemmikkieläiminä ja tuskin koskaan tekevät vankasta.

Great Dane – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Kuinka maailmassa yksi saksalainen rasitus liittyy Tanskaan? Minkä tahansa tyyppisissä tapahtumissa olemme samoin kuin sillä ei todellakaan ole merkitystä. Nämä aitot ”lempeät jättiläiset”, jotka ovat kuuluisia oman talonsa ja pitämisen suojelemisesta, ovat hiljaisimpia kantoja.

Kiinalainen Shar Pei – hiljaisimmat lemmikkikoirarodut

Shar-Pei on erittäin vahva, huomattavan uskollinen, samoin kuin huomattavasti ryppyisesti kuin kannan hyönteinen. Kiinalaiset Shar-Peis ovat olleet zen-kaltaisia ​​koiranpentuja, jotka tuskin aiheuttavat melua, ellei ole epäedullisia haukkoja hälyttää kotitalouksiaan mahdollisesta uhasta.

Japanilainen leuka – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Tunnetaan hänen “hämmästyksen esiintymisestä” ja täydellisenä ”sisätilojen” seuralaisina. Japanilainen leuka kutsutaan myös selkeästi ”kissana” oman siro ja yleensä rauhallisen luonteensa vuoksi.

Basset Hound – rauhalliset lemmikkikoirarodut

Basset Houndin merkittävä nenä on nyt huippuluokan SAR -rotu. Huomaa kuitenkin, että kuten Bulldog, myös tämä saattaa olla päättäväinen että tyhjäkäynnillä.

He haluavat laiskottaa, nämä koirat eivät myöskään välitä paljon siitä, että he ovat tylsää, huutavia pentuja heidän kansansa jaloissa. Fantastinen ihmisille, jotka etsivät rauhallista ja rauhallista kumppania, sen sijaan, että se on aina kiireinen sähkön kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sinun ei tarvitse tehdä lemmikkisi uudelleen covid-19
Next post Hypotyreoosi koirilla: Oireet ja hoito