Leo & Oscar tyydyttää jälleen kerran

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan facebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Kun me toimme ensimmäisen kerran Leon kotiin, Leo tyytyväinen elinikäiseen ystäväänsä Oscariin. Siitä lähtien Leolla ja Oscarilla on ollut vain lyhyitä tapaamisia pari viikkoa sitten, ts. Muutama viikonloppu sitten tiet kompastuimme pohjoiseen ja vietimme viikonlopun Erichin vanhempien (alias Oscarin vanhempien) kanssa. Kyllä, se osoittaa, että Oscar on Leon setä!

Kun Leo ja Oscar tapasivat ensimmäisen kerran, Oscar ei ollut paljon Leon fani, koska hän oli tämä pieni olento, joka ei jättäisi Oscaria yksin varastaen samanaikaisesti kaiken kiinnostuksensa pienen leikkauksensa vuoksi. Tällä kertaa emme olleet varmoja mitä odottaa. Sekä Leo että Oscar selviytyvät erittäin hyvin muiden koirien kanssa, joten toivoimme heidän leikkimään keskenään, mutta emme olleet varmoja siitä, olisiko Leo silti hänen runsaasti tylsää itseään.

Heti kun vedimme ylös, Leo oli paljon ekstaattisempi nähdä Erichin vanhemmat kuin Oscar, aivan kuten Oscar oli paljon ekstaattisempi nähdä meitä kuin Leo. Muutaman kerran viikonloppuna Leo ja Oscar olivat peukaloja ilmassa vilkkaasti toistensa kanssa. Suurimmaksi osaksi he viettivät suurimman osan viikonloppusta makaamassa lähellä toisiaan ja varastaen toisinaan toistensa leluja ja kiinnittäen huomiota.

Oli upeaa nähdä heidän tulevan toimeen niin hyvin. Se oli myös
Hullu nähdä, että Leo on nyt sekä korkeampi että leveämpi kuin Oscar. Olemme todella
innoissaan paljon enemmän tieretkiä ja nauttia näistä lapsista on vuorovaikutuksessa paljon enemmän kaikkialla
kesä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Katsaus: Stephanie Bouchardin
Next post Villi Mustang-hevoset: Paikat nähdä villihevosia Pohjois-Amerikassa